Now Reading
Tand-retusch för naturligt vita tänder

Gula tänder är en grej som kan förstöra ett vackert porträtt, och därmed även sjävlförtroendet för många personer. Dålig tandretusch har samma effekt!

Istället för att be personen köra en tandblekning eller sponsra med ett års förbrukning av Pepsodent Magic White så kan man retushera tänder på ett snabbt sätt utan att det ser onaturligt ut. Vi visar er av de bättre sätten i en snabb video.

Tandretusch är ett vanligt inslag vid efterbehandling där de där gula misskötta tänderna ska bli kristallvita och perfekta. Problemet är att vi oftast ser tänder som har blivit så onaturligt vita att man tror att modellen har en tandblekningsskena inne 24/7. Tandstruktur och nyanser är helt borta och man står och funderar; hur tänkte man egentligen?

Naturlig retusch av tand

Så för att få en naturlig typ av tandretuch så har vi gjort en liten film som visar på ett av de bättre sätten som gör att tandretuchen ser naturlig ut och smälter in med övriga bilden på ett snyggt sätt. Det bästa med denna tandretuchteknik är att det går väldigt snabbt att göra!

Tips är att köpa in en Wacom ritbräda. Det går snabbare och du får bättre kontroll!

What's your reaction?
Älskar det
0%
Gillar det
0%
Vill ha
0%
Har
0%
Gillar inte
0%
About The Author
Profilbild på Daniel Norin
Daniel Norin
Comments
Leave a response

Leave a Response