Now Reading
Fujifilm X-Pro2 liten och kraftfull

Overview
Tillverkare

Fuji

Lanseringsår

2016

Typ av kamera

Systemkamera

Megapixlar

24,3

Lagring

Secure Digital, Secure Digital HC, Secure Digital XC

Positivt

- Utmärkt JPEG-utgång med bra val av färglägen
- Rå prestanda jämförbar med bäst i klassen
- Klassledande höga ISO-prestanda
- Framstående design med solid, förseglad bygga
- Bra enkel AF prestanda, rimlig i kontinuerlig AF
- Unika och underhållande hybrid sökare system
- Förnuftig grad av anpassning
- "Min meny" funktionen förenklar tillgång till inställningar du ändrar ofta
- Kraftigt förbättrad video resultat fungerar bra med filmen simulering lägen
- Mest lyhörda X serie kamera ännu
- Twin-kortplatser
- I kameran Raw-konvertering och Wi-Fi kan du ändra och dela bilder snabbt
- DR lägen kan du enkelt utnyttja sensorns dynamiska omfånget

Negativt

- Video och stödjande funktioner är inte framkant
- Kontinuerlig AF Tracking släpar bäst i klassen
- ISO urtavlan är lockande men opraktiskt
- Batteriets livslängd en besvikelse (särskilt när användande EVF)
- Ingen USB-laddning alternativet
- Ingen brännvidd beroende tröskel för Auto ISO-läge
- Q-menyn tillåter inte utforskning av alternativ för varje inställning

Our Rating
User Rating
Rate Here
Byggnadkvalité
98%
88%
Ergonomi och handhavande
87%
89%
Bildkvalité
90%
80%
Slutssats

X-Pro2 är en av de dyraste APS-C kamerorna nu på marknaden men också en av de mest specialiserade. Sannolikt kommer att diktera om du älskar eller är förbryllade av den traditionella utseende och något kasta tillbaka handhavande av kameran. Och i stort sett ska detta diktera om detta är kameran för dig.

Om man jämför direkt mot de flesta av sina kamrater, riskerar det kommer upp kort på en punkt eller andra. Dess autofokus är inte som sofistikerade som den sportigaste av dess samtidor (till exempel Canon EOS 7 D II eller Nikon D500), video är inte lika avancerad som den kunde vara (Sonys billigare a6300 och Samsungs swansong modell erbjuder bättre bilder). Men till skillnad från den ursprungliga X-Pro1, dessa aspekter inte är så konkurrenskraftig att du måste fullständigt Eftergivande av dem och hoppas de är av föga intresse för målgruppen. X-Pro2 är en mycket mer helt rundade kamera än sin styling innebär och som kan slå sin hand till ett brett utbud av aktiviteter, det är bara som bäst inom sin egen, smalare miljön.

73%
Our Rating
85%
User Rating
1 rating
You have rated this

Fuji X-Pro2 är en high-end, avståndsmätare-esque mirrorless kamera som direkt lyckasden första X-mountkameran: X-Pro1. Pro2 är uppbyggd kring en 24MP APS-C sensor och en mängd funktionen förbättringar i en kropp som är mycket lik sina föregångare.

X-Pro2 högre upplösning sensor vinster också bredare-spread på-sensor fas-detectAF täckning, vilket är en annan betydande förbättring. Dessutom har en liten, Tumstyrd joystick som tillåter dig att enkelt välja en AF punkt och i sin tur, med kameran kan du välja från en någon av kamerans autofokuspunkter.

 

Andra ändringar är att låta Auto ISO att förlänga upp till 12800 och möjligheten attskjuta Rawfiler alla kamerans ISOinställningar (utökade inställningar har alltid JPEG-only tidigare X-serien kameror), liksom möjligheten att tillämpa icke-förstörande komprimering Rawfiler. X-Pro2 slutaren har förbättrats, också, och nu kanskjuta fort 1/8000 SEK, med blixt synk utsträckt till 1/250 SEK för en sekund.

 

Men mycket av vad den ursprungliga X-Pro1 sticker ut resterna. Kroppen verkligenavståndsmätare stil, snarare än att bara vara en rektangel med ett band av faux läder runt det, härmar de flesta kontrollpunkterna och design accenter av en 1960-taletkamera. Det har fortfarande den all-metall konstruktionen men mer uppmärksamhet har gjorts att ge miljömässiga tätning, som du förväntar dig i en kamera i den härprisklassen.

 

Och även om kroppen ser i stort sett samma, det är omarbetats väsentligt för att erbjuda förbättrad ergonomi samt ytterligare funktioner. Hybrid sökare har förbättratsgenom införande av en X100T-stil popup-flik i hörnet, där en LCD bild kan projiceras.
What's your reaction?
Älskar det
100%
Gillar det
0%
Vill ha
0%
Har
0%
Gillar inte
0%
About The Author
Profilbild på Daniel Norin
Daniel Norin
Comments
Leave a response

Leave a Response