Now Reading
Backup av Flickr bilder

Du som Flickr användare kanske känner dig trygg med att allt ligger på Flickr?

Tänk om någon stjäl din login och ändrar den vad händer då? Ibland är det smart att göra en Flickr backup för att vara på den säkra sidan. Vi visar hur enkelt det är, och det är gratis!

Flickr är en effektiv backuptjänst i molnet

Flickr är utan tvekan den största fototjänsten på nätet för att lagra bilder på. Gratisversionen av Flickr räcker långt sedan får man betala en liten peng per år för att använda sig av Flickr. Många använder sig av Flickr både för backupsyfte och för marknadsföring. Det finns många funktioner och användarvänligheten är stor så Flickr är ett naturligt val för många proffessionella fotografer. Även om man kan göra backuper av alla sina bilder på Flickr så är det lika viktigt att tänka åt andra hållet. Om någonting händer på Flickr som gör att du har tappat din ”Flickr” backup vad händer då? Att ha en tvåvägsbackup lösning är alltid det bästa och det är väldigt enkelt att ladda ner Flickr backupen till hårddisken.

Downloadr går på autopilot

Ett väldigt enkelt program för dina att ladda ner din Flickrbackup är Downloadr för Windows. Den automatiserar det mesta för din Flickr backup. Det enda man behöver göra är att ställa in Downloadr mot ditt Flickr konto genom att du loggar in. Har du många bilder så kommer flickr backupen att ta lång tid så ha tålamod.

Bulkr ger dig en smidig och snabb Flickr backup

Bulkr är en annat fint gratisprogram för Flickr backuper. Går snabbt att ladda ner och tar väldigt lite plats på hårddisken. Bulkr fungerar fin fint på Windows, Mac och Linux då den kör genom Adobe Air. Bulkr är först och främst ett sökverktyg för Flickrbilder men även en bra backuplösning för dina Flickrbilder. Bulkr är enkelt att komma igång med! Vi räknade att det tog ca 60 sekunder att ladda ner, installera och komma igång med sin Flickr backup. En annan fin funktion i Bulkr är att man kan enkelt ladda ner bildalbum från andra Flickranvändare.

Du kan välja vilka nedladdningsstorlekar på bilderna som laddas ner via Flickr vilket är en bra funktion om man snabbt vill ladda ner album. Ytterligare en riktigt fin funktion är att Bulkr återupptar nedladdningen av din Flickrbackup om den avbryts.

Flickr som backup

Flickr är vår favorittjänst när det gäller bildlagring. Det är billigt att lagra obegränsat antal bilder på Flickr och det är en bra tjänst att för att marknadsföra sina bilder på olika sätt. Genom att använda program som Downloadr eller Bulkr så får du en trygghet i att du kan ladda ner dina bilder från Flickr på ett smidigt sätt.
Lycka till!

p.s vill ni se en blogg som enbart handlar om bilder på Flickr så ska ni spana in flickbilder.se som är skapad av Christian Rudolf på mjukvara.se.

What's your reaction?
Älskar det
0%
Gillar det
0%
Vill ha
0%
Har
0%
Gillar inte
0%
About The Author
Profilbild på Daniel Norin
Daniel Norin
Comments
Leave a response

Leave a Response